Pavel Juroška: Mrzí mě, že to nešlo ustát a nemohl jsem zakončovat. Střeleckou formu z přípravy si chci přenést do ligy

juroska010823

Mrzí mě, že to nešlo ustát a nemohl jsem zakončovat. Střeleckou formu z přípravy si chci přenést do ligy

V zápase s Baníkem vlítl Pavel Juroška na hřiště a mohl dokonce rozhodnou, bohužel byl nedovoleně zastaven a i když za to Bitri viděl červenou kartu, tak Juroška by raději šanci dohrál.

„Mrzí mě, že to nešlo ustát a nemohl jsem zakončovat. Ta červená nám nakonec moc nepomohla,“ vrací se Juroška k momentu z 80. minuty. Slovácko však mohlo utkání rozhodnout daleko dříve, vstup do zápasu mělo velmi slušný.

„My jsme si byli dobře vědomi, že Baník přivedl hodně nových hráčů a mají tam spoustu výborných individualit, ale o to víc jsme si uvědomovali, že nejsou tak sehraní, což se v prvních dvaceti minutách potvrdilo a hrálo se na jednu bránu. Škoda, že jsme z toho něco nevytěžili, ale i Baník tam měl nějaké šance, ale z celkového zápasů jsem měl dojem, že jsme k vítězství měli blíž,“ pokračuje Juroška, který vyhlíží utkání se Sigmou.

„Sigma taky vyhrála, takže naladění budou dobře, ale pro nás se nic nemění, myslím si, že čtyři body po dvou kolech nejsou špatné. My chceme doma uspět jako každý zápas, kór před našima fanouškama, kteří nás skvěle podporovali v Ostravě, kde jsme je slyšeli už od rozcvičky, takže za to jim chci velmi poděkovat. Je to samozřejmě i pro nás super a na hřišti vnímáme a cítíme, že jsou s námi,“ dodává Juroška v rozhovoru pro TVS.