VIDEO: Luboš Přibyl a Milan Heča před zápasem se Spartou Praha

heca140923

Slovácko po reprezentační přestávce čeká utkání na půdě pražské Sparty. Před zápasem jsme vyzpovídali trenéra gólmanů Luboše Přibyla a Milana Heču, který v posledním ligovém zápase chyběl kvůli viróze a derby se Zlínem viděl až dodatečně.

„Já jsem ten zápas ani neviděl, nebyl jsem schopný, měl jsem nějakou virózu, byl jsem úplně vyřízený, viděl jsem až sestřihy a jsem rád, že to kluci dotáhli do vítězného konce. Myslím si, že to Tomáš zvládl super,“ chválí Heča svého kolegu v brance a vyhlíží utkání na Spartě, kde v minulé sezóně ještě působil. V dosavadní sezóně Slovácko venku ještě neinkasovalo a po remíze na Baníku si přivezlo výhru 1:0 z vršovického Ďolíčku i Pardubic.

„Těším se hodně a doufám, že ten zápas dobře zvládneme. Vždy je velká výzva udržet venku nulu a od toho se musíme odrážet. Uvidíme, jak to dopadne tentokrát, Sparta má tu ofenzivu silnou, ale věřím, že když budeme kompaktní, tak můžeme zvládnout i tento zápas. Určitě nějaké slabiny mají, ale to nebudu prozrazovat,“ říká Heča v předzápasovém rozhovoru pro klubový web.