VIDEO | Matyáš Kozák a Roman West před zápasem s Bohemians Praha 1905

kozak010824

Slovácko v sobotu 3. srpna nastoupí v rámci 3. ligového kola Chance Ligy na Městském fotbalovém stadionu v Uherském hradišti proti Bohemians Praha 1905. Výkop utkání je ve 14:30 hod. a specifický zápas to bude pro Matyáše Kozáka, který dres Bohemky v minulé sezóně oblékal. 

“Vždycky je to specifiky utkání, hodně se těším. V případě výhry vypíšu klukům něco do kabiny. Viděl jsem oba jejich zápasy. Úvodní kolo hráli proti Baníku velmi dobře. S Duklou byl zápas ovlivněný velkým vedrem. V sobotu na to velké vedro musíme být připraveni i my. Bohemka je těžký, nevyzpytatelný soupeř, nečekám lehký zápas,” říká v předzápasovém rozhovoru Kozák. Trenér Roman West věří, že v domácím prostředí podají jeho svěřenci bojovný a energický výkon, jako tomu bylo v zápase se Slavií Praha.

“My se musíme soustředit na sebe, máme po dvou zápasech jeden bod, takže chceme v domácím prostředí uspět. Věřím, že podáme lepší, energický výkon s nasazením, tak jak tomu bylo v domácím zápase se Slavií a za podpory fanoušků to zvládneme,” říká Roman West. Celé předzápasové rozhovory si můžete pustit ve videu níže.