PREVIEW | Slovácko v sobotu čeká domácí utkání s Karvinou

karvina-prev

V 10. ligovém kole čeká na Slovácko domácí utkání s Karvinou. Po postupu v MOL Cupu budou chtít modrobíli potěšit domácí fanoušky a odčinit nepodařené utkání v posledním ligovém kole na půdě Hradce Králové. 

„V domácím prostředí máme de facto jednu výhru a tři remízy, takže určitě chceme utkání zvládnout vítězně, potěšit naše fanoušky a odčinit prohru v Hradci Králové, kam za námi přijelo spoustu fanoušků a skvěle fandili celý zápas. Tam jsme je zklamali výkonem a zejména výsledkem, takže je doma chceme potěšit,“ říká před sobotní bitvou Roman West.

Výkop utkání: 10. kolo, Základní část | sobota 27/09/2024, 16:00 | Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty - Uherské Hradiště 

Nominace rozhodčích: J. Petřík - L. Ratajová, P. Kotalík (J. Machálek) | VAR: O. Berka | AVAR: L. Nehasil

Porovnání statistik obou týmů v aktuální sezóně

K SOUPEŘI:

Karviné patří v průběžné ligové tabulce 8. místo (11. bodů), když získala o bod víc než 10. Slovácko. Venku Karviná zatím odehrála 3 zápasy, ve kterých si připsala 6 bodů, když dokázala vyhrát v Pardubicích (1:0) a Teplicích (3:1). Bez bodu odjížděli svěřenci trenéra Hyského pouze z Plzně (0:5). Nejproduktivnější hráči Karviné jsou Filip Vecheta (3+1) a Amar Memič (2+1). Karviná v týdnu, jako první ligový tým, vypadla z pohárové soutěže, když ve 2. kole MOL Cupu prohrála na půdě Kroměříže 0:1. 

VZÁJEMNÁ LIGOVÁ BILANCE:

Celková bilance: 15 zápasů 10 - 4 - 1, 25 : 7
Domácí statistika: 8 zápasů  6 - 2 - 0, 14 : 2
Venkovní statistika: 6 zápasy 4 - 2 - 1, 11 : 5

Nejčastější výsledky: 2:0 (7x), 0:0 s 3:1 (2x) 1:0, 2:1, 2:2 a 1:1 (1x) 
Nejvíc branek za Slovácko: 5 - Daníček, 3 - Havlík a Hofmann 2 - Kalabiška a Sadílek
Nejvíc branek za Karvinou: 1 - Jovanovič, Ba Loua, Papadopulos, Sinyavskiy, Krčík, Túlio a Wágner

Největší návštěva na Slovácku: 4.516 - 23. září 2023 (Slovácko - Karviná 2:0, 1. liga)
Největší návštěva v Karviné: 3.899 - 8. dubna 2018 (Karviná - Slovácko 0:0, 1. liga)

PŘEDZÁPASOVÉ ROZHOVORY:

„Filip Vecheta po přestupu trošičku pookřál a dává góly. Je vidět, že mu ta změna prostředí sedla a je teď nebezpečný. Na něho a na Memiče si musíme dávat pozor a musíme být v obraně velmi důslední v dostupování, abychom je nenechali střílet, nenechali uvolňovat a zakončovat. Pokud to zvládneme, tak je to jedna z cest, které vedou k úspěchu. Zároveň platí to, co si říkáme vždycky, že se potřebujeme soustředit sami na sebe a podat co nejlepší možný výkon,“ vysvětluje trenér Slovácka. Bitvu očekává rovněž střelec dvou pohárových gólů Matyáš Kozák.

„My jsme vyhráli, oni prohráli, takže přijedou s cílem to napravit. My se budeme snažit napravit víkendové utkání v Hradci Králové, které se nám nepovedlo a byli jsme z toho všichni zklamaní. Na hřišti necháme všechno, abychom vyhráli. Očekávám bitvu, ale věřím, že to bude v náš prospěch,“ říká v předzápasovém rozhovoru pro klubovou televizi útočník Kozák.


VSTUPENKY 

Online si můžete zakoupit eVstupenku, která je v předprodeji za zvýhodněnou cenu! Zde jsou na výběr dvě možnosti.

HOMEticket: Vstupenka vám dorazí na email, který si doma vytisknete a vezmete s sebou na stadion, kde QR kód přiložíte k turniketu.

MOBIL-ticket: Pro vstup na stadion vám stačí mít vstupenku v mobilu. Po odeslání na email, si vstupenku stáhnete do mobilní aplikace peněženka a QR kód přiložíte k turniketu.

Případně si můžete vstupenky zakoupit na partnerských místech společnosti TICKET PORTÁL

CENA VSTUPENEK NA UTKÁNÍ S JABLONCEM

Tribuny B, C (sektory C1, C2, C6 a C7) a D – 250 Kč* / 300 Kč**
Tribuna A a C (sektory C3, C4 a C5) – 350 Kč* / 400 Kč**
Sektor hostů (D4 a D5) – 250 Kč* / 300 Kč**
Děti do 14 let - tribuny B, C (sektory C1, C2, C6 a C7) a D – 125 Kč* / 150 Kč**

* Cena v předprodeji
** Cena v den utkání