Vlastimil Daníček: Na tribuně jsou to větší nervy, protože to nemůžu ovlivnit přímo z hřiště

danicek010224-3

Utkání s Karvinou musel Vlastimil Daníček sledovat pouze z tribuny. V minulém týdnu totiž musel absolvovat chirurgický zákrok.

"Měl jsem zvápenatělou kost a tam mi vytvářela zánět pod úponem achilovky, takže mě to zlobilo. Už to bylo v takové míře, že jsem nemohl pokračovat dál a museli jsme to řešit operativně. Teď momentálně mám týden od operace a ještě mě čeká dalších pět týdnů o berlích. Připravený bych měl být na zimní přípravu," přibližuje v rozhovoru pro klubovou televizi kapitán týmu, který věří, že herní projev 

"Myslím si, že si to sedlo dobře a ještě si to postupně sedá. Těch změn bylo opravdu hodně a my jsme na to v takové míře nebyli zvyklí. Je na čem pracovat, ale ty výsledky jakési máme, i když je to zatím takové ubojované. Každopádně dá se na tom stavět a věřím, že když budeme makat dál, tak ta fotbalovost se k tomu přidá," vysvětluje Daníček, který nyní zápasy svého týmu sleduje pouze z tribuny, nebo v televizi.

“Když je to někde poblíž, tak se jedeme podívat, ale když je to dál, tak se dívám v televizi. Ty nervy jsou větší, protože to nemůžu ovlivnit přímo z hřiště,” dodává Daníček. Celý rozhovor si můžete pustit ve videu níže.