VIDEO | Ondřej Kukučka a trenér Roman West před zápasem v Českých Budějovicích

kukucka031024

Slovácko se v sobotu od 16:00 hod. představí na půdě Českých Budějovic, kterým v aktuální tabulce patří poslední příčka, když z devíti ligových kol získali pouze jeden bod. Trenér Roman West a obránce Ondřej Kukučka však varují, že výsledky Českých Budějovic neodpovídají kvalitě jejich týmu.

“Utkání s Budějovicemi bude o hlavě a je důležité nic nepodcenit. Viděl jsem Budějovice v posledním zápase naživo proti Baníku a prvních 30 minut bránili velmi dobře a Baník v podstatě do ničeho nepouštěli. I když prohráli 1:2, tak hráli solidně a byli nebezpeční vepředu. Rozhodně nás v Českých Budějovicích nečeká jednoduché utkání. V domácím prostředí budou chtít určitě zabrat, protože i pro ně ta situace není jednoduchá. Bude těžké utkání, tak jako každý jiný ligový zápas,” říká trenér Roman West.

“Myslím si, že jejich postavení v tabulce neodpovídá kvalitám jejich týmu. Určitě to pro nás bude těžké a velmi důležité utkání, protože pak je ta reprezentační pauza a když vyhrajete, tak pak se nastaví taková ta dobrá atmosféra a v reprezentační přestávce se vám pak pracuje lépe,” doplňuje obránce Onřej Kukučka.

Celý rozhovor s trenérem Romanem Westem a obráncem Ondřejem Kukučkou si můžete pustit ve videu níže.