VIDEO | Michael Krmenčík a trenér Roman West před zápasem s Teplicemi

krmencik171024-2

Slovácko v neděli od 15:30 hod. odehraje domácí utkání proti Teplicím. Po reprezentační přestávce budou chtít hráči navázat na domácí výhru s Karvinou a v Českých Budějovicích.

“Trénovali jsme v podstatě v obvyklém týdenním rytmu, jako když je mistrovská soutěž, ale byl tam přidaný hokej. Byl jsem poprvé s hráči na hokeji a musím říct, že to téměř všichni, nebo drtivá většina, umí velmi dobře, jak bruslařsky, tak s hokejkou. Je to obrovsky náročné, protože ty dvě hodiny na ledě, nahoru a dolů, silově, vytrvalostně, dechově a kardiovaskulárně, jsou prostě obrovsky náročný trénink. Po něm de facto dostali hráči volný víkend, aby se z té únavy dostali, protože celý týden jsme trénovali tvrdě,” vrací se trenér Roman West k tréninkovému procesu během reprezentační přestávky a vyhlíží nedělní utkání.

"Co jsem viděl v posledních zápasech Teplic, je to velmi houževnatý a nepříjemný soupeř, který neustále tlačí a dostupuje. Je hodně bojovný a hraje s obrovským nasazením. Vepředu má dva velmi nebezpečné hráče a v utkání nás opět nečeká nic jednoduchého," varuje trenér Slovácka v předzápasovém rozhovoru pro klubovou televizi.

“Hrajeme doma, chceme jednoznačně dominovat a před domácími fanoušky vyhrát. Teď se nám bodově dařilo, a proto bychom chtěli navázat na výherní zápasy. Teplice jsou mladý tým, který má svoji kvalitu, ale my jsme zkušenější a doufám, že to na hřišti bude vidět,” říká útočník Michael Krmenčík, který v posledním zápase na půdě budějovického Dynama nastřelil břevno a chtěl by se prosadit před domácím publikem.

“Určitě bych chtěl dát gól, ale když dávají branky kluci kolem mě, tak mi to vůbec nevadí. Hlavně že máme body. Teď makám pro tým a ty góly prostě přijdou. Myslím si, že je to jen otázka času. Samozřejmě vím, že nepřijdou samy, musím tomu jít naproti, takže dělám všechno pro to, abych góly dával,” dodává Michael krmenčík pro TV Slovácko.