O víkendu odstartuje MSFL. B-tým Slovácka povede Darko Šuškavčevič

SUSKAVCEVIC010824

Již o víkendu odstartuje podzimní část MSFL, kdy se Slovácko představí na půdě Hodonína. Přípravu rezervní tým strávil v domácím prostředí a v týmu došlo k řadě změn včetně změny na postu hlavního trenéra, kterým se stal Darko Šuškavčevič. Na post trenéra gólmanů pak přišel Dušan Melichárek, který bude mít, pod vedením Petra Drobisze, na starosti rovněž gólmany z mládeže.

REALIZAČNÍ TÝM 1.FC SLOVÁCKO B
Hlavní trenér – Darko Šuškavčevič
Asistent trenéra – Pavel Němčický
Trenér gólmanů – Dušan Melichárek
Kondiční trenér – Robin Holík
Masér – Lukáš Němčický

"Pauza a příprava byla hodně krátká, takže těch zápasů se ani moc hrát nedalo.  Samozřejmě fluktuace v kádru byla velká. Hodně hráčů odešlo a přišlo spoustu nových, nicméně věřím, že se nám tým podaří sehrát co nejrychleji,” říká trenér Darko Šuškavčevič

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY:

Sobota 13.7. FC Šternberk - 1.FC Slovácko 1:2 (Břečka a Okoromi)
Středa 17.7. 1.FC Slovácko - FC Stráni 5:2 (3x Juroška. Ayoola a vlastní)
Sobota 20.7. 1.FC Slovácko - FC Zlín 2:0 (Lawrence a Ayoola)

Na úvod čeká Slovácko utkání na půdě Hodonína a v prvních čtyřech kolech Slovácko zajíždí na půdu svých soupeřů (Hodonín, Znojmo a Rosice).

“Jak se to nalosovalo, tak to je. S tím, jestli hrajeme doma nebo venku, vůbec nekalkulujeme do každého utkání jdeme s tím, že chceme získat maximum. V prvním kole jedeme do Hodonína, je to tradiční účastník, kousek od nás, takové malé slovácké derby na které se těšíme,” dodává Šuškavčevič.

Domácí zápasy bude Slovácko B hrát tradičně na stadionu v Kunovicích v nedělním čase od 10:15. Nicméně první domácí utkání s Frýdkem-Místkem by se mělo odehrát výjimečně v sobotu, čas výkopu utkání bude upřesněn. Důvodem je nedělní utkání ligového týmu s ostravským Baníkem.