Ženy hrají na půdě nováčka soutěže FC Praha

PJml_20240825_295295_web

Ženský tým 1.FC Slovácko zajíždí v neděli na půdu nováčka soutěže, jímž je FC Praha. Duel se odehraje na stadionu Aritmy v neděli od 13 hodin.

„Tým FC Praha je nováčkem v nejvyšší soutěži, který v minulém zápase remizoval s Plzní. Víme, že nás čeká těžký zápas, ale věříme, že jsme dobře připraveni, utkání zvládneme a z hlavního města povezeme tři body,“ prozradila trenérka Michaela Daněčková před duelem třetího ligového kola.

Pražanky nezvládly vstup do FORTUNA=LIGY, když před čtrnácti dny v Hrádku nad Nisou podlehly Slovanu Liberec 0:5, ale minulý víkend si mírně napravily náladu bezbrankovou remízou v Dobřanech s Viktorií Plzeň.

Slovácko vstoupilo do ligového ročníku vítězstvím 4:0 v Horních Heršpicích, kde se nejprve prosadila Kateřina Vojtková, dva zásahy si zapsala Darina Hrúziková a pečeť na konečný výsledek přidala Katarína Bučková. Ve druhém kole dorazil na Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty liberecký Slovan, ten naše fotbalistky porazily 1:0, přičemž jedinou branku zaznamenal letní posila, Američanka Lauren Frohan.

Duel 3. kola FORTUNA=LIGY žen mezi FC Praha a Slováckem bude k vidění v živém streamu na stránkách TVcom.cz na následujícím odkazu: https://bit.ly/TVcom-FCPxFCS