Slovácko v prvním přípravném zápase prohrálo se Zbrojovkou 0:1

slovacko BRNO ZAPAS 2 POL (12 of 13)

Slovácko v prvním přípravném zápase nestačilo na Zbrojovku Brno.

Do první vyložené příležitosti se v 9. minutě dostal Hofmann, který si našel centr Azeveda, avšak mířil nad branku. Ve 12. minutě zahrozila Zbrojovka, ale Blahút předvedl skvělý obranný zákrok.

Po zbytek prvního poločasu se hrálo spíše mezi šestnáckami bez vyložených šancí.

Trenér West poslal do druhého poločas kompletně obměněnou sestavu.

V 65. minutě se Juroška dostával do šance, ale zradil ho první dotek, kterým se dostal do těžké pozice. V 70. minutě, musel pro zranění odstoupit Souček.

V 78. minutě Havlík z přímého volného kopu těsně minul branku. O minutu později přišla nebezpečná střela Brna, která skončila vedle Fryštákovy branky.

V 82. minutě se k přímému volnému kopu postavil Michal Kohút, který orazítkoval tyč. V 85. minutě předvedl skvělou individuální akci Merchas Doski, který přichystal míč Reinberkovi, jehož centr si našel Kvasina, avšak trefil pouze břevno.

Rozhodnutí přišlo v 86. minutě, kdy se hráč Brna prosadil střelou z 18 metrů k tyči a stanovil konečný stav utkání na 0:1.

FC Zbrojovka Brno - 1.FC Slovácko 1:0 (0:0)

Sestava 1.FCS (1. poločas): Heča - Blahút, Hofmann, Vaško, Sinyavskiy - Kozák, Křišťan, Trávník, Azevedo - Vecheta, Cicilia

Sestava 1.FCS (2. poločas): Fryšták - Reinberk, Souček (70. Sinyavskiy), Holásek, Doski - Okoromi, Kohút, Novotný, Havlík, Juroška - Kvasina

Fotogalerie