Společnost Tipsport generálním partnerem 1.FC SLOVÁCKO

tipsport170724

1.FC Slovácko uzavřelo smlouvu o spolupráci se sázkovou společností Tipsport, která se stala generálním partnerem klubu. V rámci partnerství se logo společnosti Tipsport objeví na dresech 1.FC SLOVÁCKO.

„Společnost Tipsport si pro náš klub připravila velmi zajímavou nabídku, díky níž se opět posunou naše možnosti a zvýší se stabilita klubu. Jsme přesvědčeni, že spolupráce bude přínosná pro obě strany,“ říká obchodní manažer 1.FC SLOVÁCKO Svatopluk Macek.

„Slovácko je jedním z nejúspěšnějších ligových klubů posledních let. Klub, který hlavně na domácím stadionu předvádí jeden z nejatraktivnějších fotbalů v lize. Klub, kterému funguje mládežnická akademie a celkově má silné regionální sepětí s fanoušky, což není u všech klubů v lize samozřejmé. Po jednáních o spolupráci bylo jasné, že máme podobný pohled na fungování fotbalu, a věříme, že půjde do budoucna o spolupráci hodnotnou pro obě společnosti. Skupina Tipsport tak pokračuje v dlouhodobé strategii podpory českého fotbalu na klubové úrovni 1. a 2. ligy ve všech regionech, což jsme ještě stvrdili vstupem naší značky Chance do 1. fotbalové ligy, která minimálně na dalších pět sezon ponese název Chance liga,“ shrnul za Tipsport Martin Ptáčník, vedoucí oddělení sponzoringu Tipsportu.

Skupina Tipsport (zahrnuje značky Tipsport CZ, Chance a Tipsport SK) je jedničkou na českém a slovenském trhu kurzového sázení. Už více než 30 let inovuje prostředí kurzového sázení. Nabízí široké portfolio produktů, ale tím klíčové jsou stále kurzové sázky na sportovní zápasy. V posledních letech se stal Tipsport především technologickou IT firmou, protože většina sázek je uzavírána online. Firma dlouhodobě podporuje prostřednictvím Nadace Tipsport, která je jednou z největších firemních nadací v ČR, charitativní, ekologické a společensky prospěšné projekty po celé České republice.