SLO | Vstupenky a informace pro fanoušky, kteří se v sobotu chystají podpořit Slovácko na Spartě

sparta-stadion

Pokud se v sobotu 24. srpna chystáte podpořit Slovácko při venkovním zápase na půdě pražské Sparty (od 17:00 hod.), tak doporučujeme zakoupit vstupenku online již nyní. Zároveň upozorňujeme, že vstupenky do ostatních sektorů jsou vyprodány!

ADRESA STADIONU

M. Horákové 1066/98, Praha 7, 170 00

VSTUPENKY

Prodej vstupenek do sektoru hostů je možný pouze online (i v den zápasu)! U vstupu bude vyvěšen QR kód s přímým odkazem do prodejní aplikaci. Vstupenka do sektoru F20 stojí 350 Kč. Vstupenku si můžete ZAKOUPIT ZDE

PARKOVÁNÍ

Sektor pro fanoušky hostů je umístěn na severní tribuně, sektor F20. Automobily můžete zaparkovat na parkovišti na Letenské pláni. Vstup do sektoru je v rohu stadionu (vchod F). Ještě jednou připomínáme, že pokladny nebudou otevřeny a vstupenky je nutno kupovat online!

VÝJEZD S FANKLUBEM

Fanoušci chystají na utkání výjezd. Cena výjezdu je 500 Kč. Pokud nebude do úterý 20. srpna do 20:00 přihlášeno 50 lidí, autobus nepojede.



Přihlásit se můžete formou SMS ve formátu: SPARTA JMENO PRIJMENI a místo odjezdu dle nástupního místa (viz zkratky v závorce) např. UH (Uherské Hradiště). SMS Odešlete na tel. 777 623 773.

OTEVŘENÍ STADIONU

Sektor hostujících fanoušků se otevírá 90 minut před výkopem zápasu, tedy ve 15:30 hod. U vstupu je potřeba se prokázat platnou vstupenkou a každý návštěvník musí dodržovat NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD