PREVIEW | Slovácko v neděli čeká domácí utkání s Teplicemi

PREVIEW-TEPICE

Ve 12. ligovém kole čeká na Slovácko domácí utkání s Teplicemi. Po reprezentační přestávce, do které Slovácko šlo se dvěma výhrami nad Karvinou a Českými Budějovicemi budou chtít hráči Slovácka navázat právě na tuto vítěznou vlnu. Trenér Roman West bude i nadále postrádat zraněného kapitána Vlastimila Daníčka a do zápasu nebude moci zasáhnout ani Stanislav Hofmann, který si bude, stejně jako v Českých Budějovicích, odpykávat trest za červenou kartu z domácího utkání s Karvinou. 

“Hrajeme doma, chceme jednoznačně dominovat a před domácími fanoušky vyhrát. Teď se nám bodově dařilo, a proto bychom chtěli navázat na výherní zápasy. Teplice jsou mladý tým, který má svoji kvalitu, ale my jsme zkušenější a doufám, že to na hřišti bude vidět,” říká v předzápasovém rozhovoru útočník Michael Krmenčík

Výkop utkání: 12. kolo, Základní část | neděle 20/10/2024, 15:30 | Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty - Uherské Hradiště 

Nominace rozhodčích: V. Zaoral - J. Paták, M. Malimánek (F. Kotala) | VAR: D. Černý | AVAR: P. Caletka

Porovnání statistik obou týmů v aktuální sezóně

K SOUPEŘI:

Teplicím patří v ligové v tabulce čtrnáctá příčka, když si v 10ti ligových kole připsali 7 bodů, nicméně hned čtyři body si připsaly v posledních dvou kolech, když dokázaly zvítězit v Pardubicích (1:0) a bod si připsali za remízu s Duklou Praha (1:1). Nejproduktivnějším hráčem Teplic je Abdallah Gning, který se v této sezóně střelecky prosadil již 4x. Gól a asistenci v teplickém dresu má trojice hráčů - Harušťák, Yasser a Čerepkai.  

VZÁJEMNÁ LIGOVÁ BILANCE:

Celková bilance: 44 zápasů 13 - 18 - 13, 54 : 52
Domácí statistika: 22 zápasů 9 - 9 - 4, 30 : 21
Venkovní statistika: 22 zápasů  4 - 9 - 9, 24 : 31
Nejčastější výsledky: 2:0 (10x), 1:1 (9x), 0:0 (6x) a 2:1 (5x)
Nejvíc branek za Slovácko: 3 – Došek a J. Valenta, 2 – Cicilia, Činčala, Diviš, Jurečka, Kalabiška, Kaspřák, Košút, Němčický, Švancara, Vajda a Vecheta
Nejvíc branek za Teplice: 5 – Litsingi, 4 – Fillo, Hora, Mahmutovič a Verbíř, 3 - Vaněček

Největší návštěva na Slovácku: 5.582 - 29. října 2005 (Slovácko - Teplice 1:1)
Největší návštěva v Teplicích: 7.233 - 1. října 2000 (Teplice - Slovácko 2:1)

PŘEDZÁPASOVÉ ROZHOVORY:

"Co jsem viděl v posledních zápasech Teplic, je to velmi houževnatý a nepříjemný soupeř, který neustále tlačí a dostupuje. Je hodně bojovný a hraje s obrovským nasazením. Vepředu má dva velmi nebezpečné hráče a v utkání nás opět nečeká nic jednoduchého," varuje trenér Slovácka v předzápasovém rozhovoru pro klubovou televizi.


VSTUPENKY: 

Online si můžete zakoupit eVstupenku, která je v předprodeji za zvýhodněnou cenu! Zde jsou na výběr dvě možnosti.

HOMEticket: Vstupenka vám dorazí na email, který si doma vytisknete a vezmete s sebou na stadion, kde QR kód přiložíte k turniketu.

MOBIL-ticket: Pro vstup na stadion vám stačí mít vstupenku v mobilu. Po odeslání na email, si vstupenku stáhnete do mobilní aplikace peněženka a QR kód přiložíte k turniketu.

Případně si můžete vstupenky zakoupit na partnerských místech společnosti TICKET PORTÁL

CENA VSTUPENEK NA UTKÁNÍ S TEPLICEMI

Tribuny B, C (sektory C1, C2, C6 a C7) a D – 250 Kč* / 300 Kč**
Tribuna A a C (sektory C3, C4 a C5) – 350 Kč* / 400 Kč**
Sektor hostů (D4 a D5) – 250 Kč* / 300 Kč**
Děti do 14 let - tribuny B, C (sektory C1, C2, C6 a C7) a D – 125 Kč* / 150 Kč**

* Cena v předprodeji
** Cena v den utkání