Filip Vecheta: Když hrála v Uherském Hradišti reprezentace do 21 let naposledy, tak jsem byl v hledišti jako fanoušek. Pamatuji si, že to utkání mělo skvělou atmosféru. Věřím, že fanoušci nás poženou i v zápase se Slovenskem

IMG_5222

Ve čtvrtek se na stadionu Slovácka odehraje přípravné utkání reprezentace U21 mezi Českem a Slovenskem. Pozvánku do reprezentačního výběru lvíčat dostal i útočník Slovácka Filip Vecheta.

„Těším se. Před domácím publikem to bude speciální, snad se nám podaří v Uherském Hradišti vyhrát,“ přeje si útočník Filip Vecheta.

„Jestli nastoupím zatím netuším, to bude rozhodnutí trenéra. Já se soustředím na sebe, abych podával co nejlepší výkony na tréninku, a pokud bych nastoupil, tak i na hřišti. Je před námi start do nového kvalifikačního cyklu, ve kterém budeme chtít postoupit na šampionát. Mistrovství Evropy se bude hrát právě na Slovensku, takže o to větší motivaci máme,“ pokračuje Vecheta, který věří, že fanoušci připraví reprezentačnímu výběru v Uherském Hradišti bouřlivou atmosféru.

„Když hrála v Uherském Hradišti reprezentace do 21 let naposledy, tak jsem byl v hledišti jako fanoušek. Bylo to kvalifikační utkání proti Skotsku před čtyřmi lety o postup na mistrovství Evropy. Pamatuji si, že to utkání mělo skvělou atmosféru, a i když to skončilo bezbrankovou remízou, tak fanoušci byli neskuteční. Věřím, že fanoušci nás poženou i ve čtvrtek v zápase se Slovenskem,“ přeje si Filip Vecheta.

CENY VSTUPENEK

Vstupenky jsou k dispozici ve dvou cenových kategoriích 100 a 150 Kč a je možné je zakoupit v předprodeji na webu TicketportalDěti do 150 centimetrů mají na vstupenky padesátiprocentní slevu.

V den utkání budou pokladny na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti otevřeny od 15:00 hod.

VSTUPENKY DO KOTLE

Aktivní fanoušci si mohou vstupenky kupovat na severní tribunu do Sektoru B3 v hodnotě 100 Kč.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme návštěvníky, aby na utkání dorazili s dostatečným časovým předstihem a nedocházelo tak k tvoření front těsně před výkopem utkání. Zároveň upozorňujeme, že od 14:00 hod. bude uzavřena ulice Stonky.

OTEVŘENÍ STADIONU

Areál stadionu se pro návštěvníky otevře 90 minut před výkopem zápasu, tedy ve 16:30 hod.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Na stadionu budou mít fanoušci možnost zakoupit si občerstvení u stánků za tribunou B (Slovácká dědina) a tribunou D.