Slovácko boduje popáté v řadě, s Jabloncem remizovalo

D6N_0783_012

Modrobílí se v 7. kole ligy utkali s Jabloncem, ale napínavé utkání nakonec gól nenabídlo. Slovácko zapisuje bod za remízu a bodovalo v pátém utkání v řadě.

První šanci měl ve třetí minutě Kohút, ale Trávníkův centr poslal hlavou mimo. Pak se o několik minut později dostal k odraženému míči ve vápně Sinjavskij a situaci vzal na sebe, trefil ovšem bránícího hráče. Po pravé straně vedl první větší útok Jablonce Hollý, ale obrana Slovácka se stihla vrátit a zakončení znemožnit.

Po dvaceti minutách hry se po chybě v obraně dostali k ohrožení branky Slovácka hosté a Vaško těsně před útočníkem odvrátil míč na roh. Před brankářem Hanušem se zase ke střele prodral Kohút, ale hosté zblokovali jeho pokus. Nejblíž změně skóre byl v prvním poločase Blahút, který se dostal do vápna, ale tvrdá rána skončila na břevně.

Tři minuty po startu druhé půle se do centru z rohu položil Martinec a měli jsme štěstí, že minul branku. Po rohu bylo horko i na druhé straně, ale Krmenčík z malého vápna netrefil branku, jeho pokus mířil mimo i o chvíli později po chyba v jablonecké obraně.

A tak se zase na druhé straně činil Heča, který skvěle vychytal dvě šance soupeře. Po rohu v 74. minutě ve spolupráci s Ndefem, který vykopával z brankové čáry, zabránil jasnému gólu. Na druhé straně se ze střední vzdálenosti netrefil mezi tři tyče Havlík, takže Hanuš zasahovat nemusel.

V závěrečných minutách se hra hodně kouskovala, přestože Slovácko si vytvářelo tlak, vyložená šance se nenaskytla.