SLOVÁCKO POMÁHÁ | Zapojte se ve středu do potravinové a materiální sbírky společně se Slováckem

stadionUH - zaplavy22-popiska

V roce 1997 nás povodeň postihla naplno... Spousty evakuovaných, fronty na pitnou vodu, ale i solidarita ostatních. Nyní se nám, naštěstí, to nejhorší vyhnulo. Doba je jiná a každý z nás může přispět na velké množství sbírek, možností jsou stovky. Pokud se chcete zapojit do potravinové a materiální pomoci, se kterou pomáháme Nadačnímu fondu Korunka, tak budeme rádi a moc vám za to děkujeme.

Ve středu od 13:00 do 17:00 hod. můžete přinést věci, ze seznamu níže, pro obce postižené povodněmi. Pomoc do Jeseníků poveze nadační fond Korunka a my jsme rádi, že se do pomoci můžeme zapojit společně s Korunkou, se kterou jsme v minulosti již několikrát spolupracovali.

Věci ze seznamu (viz. níže) můžete přinést ve středu 18. září mezi 13:00 až 17:00 hod. na adresu 1.FC SLOVÁCKO - Městský fotbalový stadion, Stonky 566 Uherské Hradiště 686 01 (sběrné místo bude v tiskovém středisku, které je na konci hlavní tribuny se vstupem právě z ulice Stonky).

Zároveň prosíme, abyste nosily pouze věci, které jsou na seznamu. Věci mimo seznam nebudou z kapacitních důvodů přijímány. Děkujeme za pochopení a děkujeme všem, kteří se s námi do pomoci zapojí.